3D printen

Upload uw model en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Additive manufacturing

Bij Tres-Machinebouw geloven we erin dat er verschillende manieren zijn om een onderdeel of product te maken. Zo worden producten vaak van staal gemaakt vanwege de sterke eigenschappen, maar is dit wel nodig? Wij zijn van mening dat producten vaak van staal worden gemaakt omdat omdat men dit gewend is. Toch zijn er ook andere mogelijkheden. Met onze SLS printer zijn we in staat om allerlei producten te printen die als substituut van staal kunnen opereren. Hierbij wordt rekening gehouden met de toepasselijkheid en functionaliteit van het product.

 

Voordelen van 3D printen bij Tres-Machinebouw.

N
N
N
N

Sterke functionele eigenschappen

Levering binnen drie dagen

Geen hoge stelkosten

Vrijwel alle vormen zijn mogelijk om te produceren

Voordelen van 3D printen bij Tres-Machinebouw.

N
N
N
N

Sterke mechanische eigenschappen

Snelle levering van uw onderdelen

Geen hoge stelkosten

Vrijwel alle vormen zijn mogelijk om te produceren

Technische specificaties

Nauwkeurigheid Wij kunnen printen met een precisie van 110 micron
Product afmetingen Onze maximale printgrootte is 165x165x300. Mocht uw product groter zijn, dan kunnen we kijken of we het product in meerdere delen kunnen printen.
Dikte gelaagdheid 0.11mm
Materiaal Nylon 12

Mogelijkheden

Engineering

Heeft u een product maar weet u niet hoe deze geprint moet worden, of heeft u een idee maar heeft u moeite met het ontwerpen van het product product. Geen zorgen, wij zijn in staat om een product volledig te ontwerpen en printen naar wens.

On demand

Wanneer u al een tekening heeft van uw product, kunt u deze opsturen naar ons en zorgen wij dat uw producten zo snel mogelijk bij u geleverd worden.

Spare parts

Wilt u op afroep meteen een aantal onderdelen hebben? Dat is mogelijk bij Tres-machinebouw. Wij leggen een voorraad aan onderdelen zodat we de onderdelen direct op kunnen sturen.